Søg i alle gallerier på hjemmesiden
Søg i galleriet på denne side


       
Jukkerupvænge 1, 4420 Regstrup
Vi har ingen besøgsadresse
Telefon: 70 151719
Tlf.tider: Tirs - Ons - Tors: 09:00 - 12:00
Kontakt os andre dage pr. e-mail.

CORIAN bordplader - faste lave priser men stadig kun højeste kvalitet

I mere end 16 år har vi handlet med Corian bordplader, og det er et af vores mest populære produkter.
Igennem tiden har vi fået en hel del bestillinger på Corian ind ad døren, men det er endnu ikke sket, at vi har måttet sige nej. End ikke til de allersværeste udfordringer.

Vi kan skræddersy din Corian bordplade så den passer perfekt til dine behov.


Et meget fint eksempel på en Corian bordplader, der viser
hvor stor præcision vi arbejder med.

Hvad er Corian ®?

Det mest solgte produkt i vores firma er: Corian ®. Vi har solgt i titusindvis af bordplader i dette materiale.
Corian er en meget stærk form for plast/acryl, der kommer i mange forskellige farver. En Corian bordplade passer godt ind i det daglige liv, da den er nem at rengøre – Der trænger nemlig ikke noget ind i en Corian bordplade. Alt snavs sætter sig på overfladen og er lige til at tørre af! 

Undgå Corian kopiprodukter

Der findes flere Corian kopiprodukter - ofte med navne, der godt kan forvirre, da en del af det originale navn, "Corian", findes i navnet.
Her hos Bordpladen har vi bevidst fravalgt kopiprodukter. Vores erfaring med de originale og solide produkter er utroligt gode og vi ønsker ikke at gamble med kvaliteten, selvom kopiprodukter sagtens kan ligne til forveksling. 
Det er sket mere end én gang, at en kunde har kontaktet os for at udskifte deres kopi bordplade med den ægte vare. Én gang skyldtes det, at kopien var umulig at holde pænt i det daglige.

 

Copyright © 2015 DuPont. Alle rettigheder forbeholdes. Det ovale DuPont-logo, DuPont™, The miracles of science™ og alle produkter betegnet med ® eller ™
er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende E. I. du Pont de Nemours og virksomheden eller associerede selskaber.

Copyright© 2022 bordpladen.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Bordplader til alle formål!