Søg i alle gallerier på hjemmesiden
Søg i galleriet på denne side


       
Hornsherredvej 448, 4070 Kirke Hyllinge
Telefon: 70 151719
Telefontider: Man - fre: 09:00 - 12:00
Besøg ubemandet udstilling døgnet rundt
Kan kun bookes (email) hverdage (9-16)
og kun mod forudbetaling af depositum

Læs om Kvaliteten på vores massive træbordplader

 Vi kan levere din træbordplade til dit køkken, bryggers, badeværelse i præcis de mål du ønsker.

Vores bordplader leveres i 2 kvaliteter Langstav og Kortstav:

Gennemgående stave (Langstav) Stavbredde: 43,8 mm.

I Langstav - leveres oliebehandlet i enten klar- eller hvidolie:
Vi kan levere i følgende massive tykkelser:
19 - 25 - 30 - 42 - 53 - 65 - 80 mm.
Desuden kan vi levere bordplader med høj forkant (sarg fra 40 - 80 mm).

Kun fantasien sætter grænsen. 
   Kan du tegne det - kan vi lave det. 
   Kan vi måle det - kan vi lave det.


I Kortstav 'Gør Det Selv' - leveres ubehandlet:

Vi kan levere i følgende massive tykkelser:
30 - 40  mm.

Hvilken kvalitet?

Hos bordpladen.dk har vi kun een kvalitet: 1. klasses.

Langstav (gennemgående stave) Ved at skære mange fordyrende led væk, er det lykkedes os, at kunne tilbyde alle vores massive 
træbordplader til meget favorable priser. Vi har haft samme tætte bånd til vores fabrik i over 10 år. 
Samme fabrik er leverandør til møbelproducenter i den absolutte topklasse.
Max. længder ved Langstav: Priser i Tegneprogrammet gælder til 4000 mm. Men derved ikke sagt at vi ikke kan skaffe noget der er længere. 
Rekorden er 6120 mm (6,12 m.) Materialet var Am. Egetræ.

Herunder en bordplade med gennemgående stave - Langstav

En bordplade med gennemgående stave, giver et meget roligt 'spil' i bordpladen, helt uden stødsamlinger. Da vi bruger den stærkeste trælim der findes på markedet og samtidig 
sætter den i koldpres i ca. 2 timer, er vi helt sikre på holdbarheden. Faktisk er limen så stærk, at vore træbordplader kan bruges udendørs. Det eneste problem vil være den voldsomme 
udtørring om sommeren i stærk solskin. Ved for voldsom udtørring, risikerer man at der fremtvinges ridser (små sprækker) i træet. 
Den fine sortering er dog kun noget værd, såfremt råmaterialet er perfekt. En grundig kontrol af fugtigheden før produktionen, sikrer at den høje standard opretholdes. 
Fabrikken holder ekstra tørt indeklima på fabrikken for at fremprovokere revner i træet så fejl kun spottes før bordpladerne afgår fra fabrikken. 
Nogle gange kan der derfor opstå småfejl i en bordplade lige før den skal afsendes fra fabrikken så det resulterer i en udsættelse på leveringen i nogle dage, men sådan er det at arbejde med et naturmateriale.
Da det at vurdere træ er meget subjektivt, er vi meget stolte af de dygtige folk på fabrikken, der gennem deres årelange erfaring som indkøbere, har lært hvor det flotteste træ skal hentes fra. 
Ved selv at have arbejdet i mange af de områder hvor vores træ kommer fra, er vi altid sikre på at kunne stole på, at det høje kvalitetsniveau altid kendetegner vores træbordplader.
Vi har de bedste i branchen med nærmest livslang erfaring til at forarbejde og samle det hele. 
Deres arbejdsredskaber er moderne CNC styrede fræsere der følger vores ekstremt præcise Laserarmsopmåling med hundrededele af en milimeters præcision.

Bonusinfo: - for at lave en bordplade i Langstav frasorteres nogle gange op til 50 % af stavene for at opnå den høje kvalitet!

Kortstav 'Gør det Selv':

Hvis du ønsker en træbordplade med spredte stave - kortstav - får du en bordplade 
med stort 'spil' i overfladen.

På trods af høj kvalitet i kortstavspladerne, kan man ikke komme udenom, at der ved træet naturlige bevægelser vil være en vis form for pres på de tværsgående limninger.
Dette skyldes at alle stavene bevæger sig og nogle gange bevæger to stave mod hinanden ikke sig ens. Derfor kan der ske et limslip på lang sigt.
Når vi måler bordplader op og kan se de gamle bordplader i kortstav, så er det ofte disse tværgående lininger der er blevet grimme med tiden da der kan komme fugt ind hvis limen slipper.

Herunder en bordplade med spredte stave - Kortstav


De fleste i tykkelserne 30 og 40 mm.

Kvaliteten i Kortstav 'Gør Det Selv' er at sammenligne med den almindelige kvalitet der ofte sælges fra diverse køkkenbutikker. Denne kvalitet er noget højere end byggemarkedskvaliteten. 
Mange gange kan man se det let ved at stavene i byggemarkedskvaliteten har meget små stave. Jo mere lim, jo flere samlinger - jo større risiko for limsvigt og derved grimme plader efter nogle år.
Alle plader kan normalt holde de første par år uden problemer. Men der er vel ikke ret mange der bygger nyt køkken for at det kun skal holde i et par år...?

Vores klare anbefaling er derfor altid at bruge Langstav. Det er i vores øjne den bedste investering man kan lave.

Copyright© 2019 bordpladen.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Bordplader til alle formål!