Søg i alle gallerier på hjemmesiden
Søg i galleriet på denne side


       
Jukkerupvænge 1, 4420 Regstrup
Vi har ingen besøgsadresse
Telefon: 70 151719
Tlf.tider: Tirs - Ons - Tors: 09:00 - 12:00
Kontakt os andre dage pr. e-mail.

Hvem er vi?

bordpladen.dk aps, Cvr.nr.: 29828741 er ejet af KlicclaK Holding ApS - Cvr. nr.: 29516723

Prøvefremvisning: Du kan se prøver hos dig selv ved opmåling af dine bordplader med Laserarm. Vi tager de prøver med du ønsker at se.

Vi gør det nemt og trygt for dig som kunde, at handle bordplader af høj kvalitet i både produkt, produktion og håndtering - læs her hvorfor;

  • Opmåling med Laserarm.

Vi har investeret et betragteligt beløb i måleudstyr med ufattelig høj præcision. Vi foretager opmåling med en laserarm. 

Dette sikrer dig mod ubehagelige forsinkelser og frustrationer, for ingen i branchen har så lav fejlrate som os.

Vores fejlrate (Ingen er fejlfri) er under 1% på opmålinger!

Folk i køkkenbranchen m.fl. taler ofte om fejlrater på ml. 10-20%.  

Når du bestiller en opmåling hos bordpladen.dk, er det den samme person der foretager opmåling med Laserarm og laver dine produktionstegninger.

Så vigtige opgaver mener vi ikke skal sendes videre i et system med skiftende  ordrebehandlere.

Du har altså kun een kontaktperson hos bordpladen.dk, når først du har bestilt opmåling. Det giver tryghed for dig som kunde!

  • Ordresystem med integreret e-mail.

Som sidste del af udviklingen af vores Ordresystem, er der nu koblet en fælles e-mail funktion på systemet.

Dette sikrer os mod misforståelser og giver synlighed i alle faser af kommunikation mellem vore kunder og os.

Du som kunde kan benytte alle de emails, som du benytter til diglig. Når du handler dine bordplader hos bordpladen.dk, knytter vi dine emails sammen på din sag.

  • Ordresystemet.

De fleste kender et CRM system: Customer Relations Management.

Hos bordpladen.dk arbejder vore medarbejdere i et specielt designet CRM system, der er tilrettet vores arbejde med salg af unikke bordpladeløsninger.

Ud over at vores CRM system er unikt tilpasset vores unikke behov har vi derudover udviklet et program, der er bygget ovenpå det almindelige CRM system, så vi har kunnet

foretaget sammenfletning af vores Tegneprogram og økonomisystem. Alle vores medarbejdere har derved fuldt overblik over hver enkelt bordpladesags mange detaljer fra

indledende dialog med kunden til afslutning af sagen. Du som kunde behøver blot at oplyse navn eller mailadresse, så finder vi dig i vores system.

Ud over, at du som kunde således oplever, at vi alle kender din sag, så sikrer vores unikke ordresystem imod at der sker manuelle håndteringsfejl ved bestillinger mm.

Ordresystemet sikrer hurtig, tydelig og kompetent ordrebehandling hos bordpladen.dks medarbejdere og giver os ressourcer til at sikre dig som kunde et trygt forløb når du hander bordplader hos bordpladen.dk.

Derudover sikrer ordresystemet mod fejl som følge af triviel og manuel sagshåndtering.

Vi har overblikket, så du kan nyde processen fra din første henvendelse til du modtager dine bordplader.

Det er vores job - og vi gør det med glæde!

  • Produkter.

Hos bordpladen.dk tilbyder vi produkter af mange forskellige slags, men alle nøje udvalgt med høje krav til kvalitet og holdbarhed.

Lever et produkt ikke op til vores krav til kvalitet, fjerner vi det straks fra vores sortiment. Dette giver dig som kunde en tryghed

ved at du kan være sikker på at de produkter du finder på bordpladen.dk, egner sig til brug som bordplade. Ud over dette er vores

medarbejdere godt uddannet i produkters egenskaber og muligheder, hvilket betyder at du altid vil modtage den rådgivning du har brug

for for at vælge lige netop set produkt du ønsker dig i forhold til dine behov og forhold hjemme hos dig.

Vi kan lave bordplader i Corian (original fra Dupont), Rustfrit Stål, Komposit af typen Compac Quartz, Træ Langstav, Træ Kortstav, Natursten - granit,
marmor, kalksten og Skifer, Keramisk Neolith og Laminat af forskellige typer.

Lidt historie.

Virksomheden er startet tilbage i 1991.

Det har tidligere været en Tømrervirksomhed.

I 2003 startede vi op med at sælge gulve på nettet - deraf kommer binavnet KlicclaK - det klapper når du klikker - og klic klac siger det når man går på gulvet.

Kort tid efter udviklede vi med salget af træbordplader i faste længder, derefter unikke produktioner i Rustfrit Stål...Og siden er det gået stærkt !

Idag hedder vi bordpladen.dk og er de systemførende på det danske marked med salg af skræddersyede bordplader til private.

Men trods de mange år på bagen, har vi stadig samarbejde med mange af de samme gode underleverandører, som vi løbende har uddannet i at benytte vores unikke systemer.

En stor del af vore kunder er idag, ud over privatkunder, køkkenforretninger, byggevirksomheder, håndværksmestre, grossister mm.

I kraft af de mange års erfaring som håndværksvirksomhed, og vores brede erfaring indenfor unikke løsninger af bordplader til køkken, bad, bryggers m.fl. er det

muligt for os, at rådgive vore kunder med en stor indsigt i specielle detaljer.

Copyright© 2022 bordpladen.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Bordplader til alle formål!